Wat zijn mijn inlog gegevens?

De gebruikersnaam is het emailadres dat u heeft opgegeven tijdens de registratie en het wachtwoord heeft u zelf verzonnen. Wanneer u het wachtwoord van uw account niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord opvragen via de ‘Wachtwoord vergeten’ functie op de loginpagina.

Extra tips: Zowel de gebruikersnaam (het emailadres) als het wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig.

Let op dat u met het kopiëren van wachtwoorden geen voor- of naloop spaties meekopieert.

Mocht het hierna nog niet lukken om in te loggen op het Sisow account, neem dan contact op met onze support afdeling (via support@sisow.nl of 0852 734-734).