Ik wil een specificatie voor mijn boekhouding

Het is mogelijk om CSV (o.a. te openen in Excel), CAMT- en MT940 bestanden toe te voegen aan de batchuitbetaling mail.
Hierin staat gespecificeerd welke specifieke transacties er meegenomen zijn in die batch.

Als u graag een specificatiebestand wil ontvangen met de batchuitbetaling mail, zou u kunnen inloggen in uw Sisow account en kijken naar Profiel, tabblad Mail.
Op dit scherm kunt u de optie “Inclusief download link” activeren.
Vervolgens zullen de toekomstige batchmails een downloadlink bevatten van het gekozen bestandstype.

Wilt u een specificatie van eerdere transacties? Dan kunt u deze downloaden op de ‘Downloads’ pagina. Op deze pagina hoeft u enkel een periode van de transacties te selecteren, het gewenste bestandsformaat, en eventuele overige filters.