Hoe werkt de PayPal koppeling?

PayPal via Sisow betekent dat u de transactiekosten rechtstreeks aan PayPal betaalt en u € 0,25 per succesvolle transactie aan Sisow betaalt. De uitbetaling van PayPal transacties vindt ook via PayPal plaats.

Het voordeel van PayPal via Sisow ten opzichte van rechtstreeks PayPal is dat de implementatie in veel gevallen makkelijker is, u heeft namelijk maar 1 plug-in nodig. Daarnaast worden de transacties verwerkt in het transactieoverzicht, waardoor u alle transacties in 1 overzicht heeft staan.

Om gebruik te maken van PayPal via Sisow moet u ook een zakelijk PayPal account hebben en deze kunt u vervolgens koppelen aan het systeem van Sisow.

Mocht u nog niet beschikken over een PayPal account, dan kunt u deze hier aanvragen. Vervolgens moet u deze koppelen aan het Sisow account door de API gegevens op te vragen en deze plaatst u in het Sisow account onder “Mijn profiel” en dan tabblad “PayPal”.

Hieronder staat uitgelegd hoe u de API gegevens kunt opvragen:

• Ga naar “Profiel” bovenin uw PayPal account;
  • Kies in het pop-up venster voor “Profiel en instellingen”;
  • Kies in het linker menu voor “Mijn verkoopmiddelen”;
  • Klik op “Bijwerken” achter “API toegang – API-referenties beheren zodat mijn PayPal-rekening wordt geïntegreerd met mijn webwinkel of winkelwagentje.”;
  • Kies voor “API-handtekening weergeven” onder “NVP/SOAP-API-integratie”;
  • In het volgende scherm klikt u op “Weergeven” achter “API-gebruikersnaam”, “API Password” en “Handtekening” om de API gegevens te laten tonen.

Daarnaast kunt u deze handleiding raadplegen om de betreffende gegevens op te vragen.