Hoe koppel ik mijn website aan Sisow?

Om te beginnen met ons betaalsysteem aan uw website te koppelen, zou u onze module/plugin installeren.
Dit is niet nodig op het moment dat u een webshop huurt met een reeds ingebouwde koppeling met Sisow. Onze module/plugin voor uw specifieke webshop omgeving kan gevonden worden op de Developers pagina.

Laat u een website op maat maken? Dan verwijzen wij u graag naar onze REST API documentatie.

Wanneer u de module heeft geïnstalleerd, of als dit niet nodig was, zou u in uw webshop moeten navigeren naar de instellingen, specifiek naar de betaalinstellingen.
Dit wordt in elke omgeving net anders verwoord en/of getoond dan een andere webshop omgeving.
Graag raden wij u aan, om te controleren of er een handleiding bij de gedownloade module bij zit, en om deze te raadplegen.
Hierin wordt specifiek uitgelegd waar de betaalinstellingen gevonden kunnen worden in uw website omgeving.

Wanneer u de Sisow betalingsmethode opties heeft gevonden, dient de webshop verbinding te maken met Sisow middels de Merchant ID en Merchant Key, en eventueel een Shop ID.
Deze gegevens kunnen gevonden worden in uw Sisow account, onder de knop ‘Mijn Profiel’.
Vervolgens dient u deze gegevens te kopieren, en te plakken in uw webomgeving.

De Shop ID staat vermeld in uw Sisow account onder ‘Mijn Profiel’.
Dit is alleen relevant als u meerdere webshops onder 1 Sisow account laat lopen.
Als u maar 1 shop aan uw Sisow account laat lopen, kunt u dit veld overslaan, of een 0 invullen;
Om een nieuwe webshop toe te voegen aan uw Sisow account, of als u uw Shop ID wilt vinden, kunt u dit toevegen bij ‘Mijn Profiel’, tabblad ‘Webshops’

Zodra de Merchant ID, Merchant Key, en eventueel de Shop ID zijn overgenomen, kunt u betalingsmethoden activeren die u wenst aan te bieden aan uw consumenten. Graag willen wij er op wijzen dat u voor achteraf- en de creditcard betalingsmethoden over een aparte overeenkomst dient te beschikken.
Voor meer informatie over alle betalingsmethoden die wij aan u kunnen aanbieden, kunt u een kijkje nemen op onze Betaalmethoden pagina.