Log in
Aanmelden
Offerte
Contact
Stap terug

Update voor creditcard processing

Update voor de verwerking van creditcards:

Update voor credit-card transacties:
Zaterdagavond 5 maart 2022 kondigden zowel Visa als Mastercard aan dat in Rusland uitgegeven creditcards zullen worden geblokkeerd, Amex kondigde dezelfde actie aan op zondag 6 maart 2022.
De kaart-systemen zullen dit via hun netwerk afdwingen vanaf donderdag 10 maart om 0.00cet (vandaag dus om middernacht).

– Het is te verwachten dat elke autorisatie aanvraag voor Russische credit-cards voor handelaren buiten Rusland via de Visa en Mastercard card-schemes zal worden geweigerd.
– Aangezien Buckaroo alle transacties via Europese of Britse acquirers verwerkt, is het te verwachten dat alle autorisatieverzoeken voor consumenten die een Russische kaart gebruiken, zullen worden geweigerd.

De schemes hebben een afbouwperiode aangekondigd om alle betalingen, terugbetalingen en terugboekingen van transacties die voor middernacht (woensdag 9 maart 2022) zijn verwerkt, te verwerken en uit te voeren.


Verdere details over de verwachte afbouwperiode zijn nog niet bekend en wij verwachten dat deze spoedig bekend zullen worden gemaakt. Buckaroo zal aanpassingen maken aan haar tools om te voorkomen dat Russische kaarten door ons platform worden geaccepteerd volgens de Nederlandse en EU sancties die vanaf donderdag 10 maart 2022 om 0.00cet van toepassing zijn.