Log in
Aanmelden
Offerte
Contact
  • Engels
Stap terug

Sisow by Buckaroo

Helmond, 10 december 2020

Deze maand zijn beide partijen overeengekomen dat Payment Service Provider Buckaroo, Sisow overneemt.

De overname is onder voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank. Gezien de te volgen procedure is de verwachting dat De Nederlandsche Bank haar goedkeuring zal verlenen in het eerste kwartaal van 2021.

Hierna zal Sisow verder gaan onder de merknaam “Sisow by Buckaroo”.


Ruud Bakens, CEO van Sisow: “Om Sisow en haar klanten en personeel, versneld, naar een volgende fase te brengen, hebben wij meer slagkracht nodig. Ik ben ervan overtuigd dat we samen met Buckaroo kunnen groeien. De mensen van Sisow en Buckaroo hebben de juiste ervaring en focus om ‘Sisow by Buckaroo’ te realiseren. Dit wordt mede ondersteund door de vergelijkbare bedrijfscultuur en complementaire klantbestanden. Mijns inziens de perfecte basis voor een toekomstbestendige positie op de MKB-markt”.

Marey Timmermans CFO/COO van Sisow voegt hier nog aan toe dat zowel uit bedrijfseconomisch als juridisch oogpunt de meest logische invulling was om Sisow samen te laten gaan met een bedrijf dat zowel klanten voor in het MKB segment als grote nationale en Europese klanten kan bedienen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een verkoop van Sisow aan Buckaroo. Binnen Sisow begonnen we er steeds meer van overtuigd te raken dat een overname door Buckaroo en samen met hen verder gaan voor alle partijen -Buckaroo, Sisow, klanten, personeel en partners- voordelen zou opleveren.


Buckaroo

Buckaroo die net zijn 15e verjaardag heeft gevierd, bezit een portefeuille van meer dan 4.000 klanten in hoog en middensegment, zoals Fleurop en Brandfield. Zij bieden hun klanten een complete service aan, van smart checkout tot subscription services en credit management.

Wat verandert er voor onze klanten?

Digitalisering heeft de economie versneld en een sterke groei van online verkoop laten zien in Europa. Het MKB groeit daarbij hard en vraagt om innovatie.

De combinatie van Buckaroo en Sisow zal er voor zorgen dat bedrijven en ondernemers in het brede MKB-segment eenduidige en nog meer innovatieve betaaloplossingen worden geboden, toegesneden op hun branche. In de nieuwe samenwerking zullen klanten en partners van Sisow nog steeds gebruik kunnen maken van op hun behoeften afgestemde specifieke software; de Sisow portal(s), API’s en plug-ins zullen gewoon in stand blijven voor klanten en partners/resellers, zodat men ook na de overname niets hoeft te converteren en/of te implementeren.

De combinatie van Buckaroo en Sisow, kan op elk marktniveau op de betaalmarkt concurreren. Buckaroo wordt het label voor Corporate en Mid-Market Merchants, terwijl Sisow by Buckaroo het label wordt voor de MKB-markt.


Sisow by Buckaroo een nieuwe naam met vertrouwde kwaliteit en service.