Log in
Aanmelden
Offerte
Contact
Stap terug

Een verbeterd Sisow

Sisow heet tegenwoordig Sisow by Buckaroo en de overname door Buckaroo zorgt voor continuïteit en verdere investeringen in de oplossingen die wij jullie als klant kunnen bieden.

Dit alles willen we doen op een manier dat jullie er geen hinder van onder vinden maar wel profijt van hebben. Sisow by Buckaroo gaat jullie ondersteunen in jullie verdere groei.

Bij een overname past ook een nieuw fris gezicht. Stefan Sprenkels is als commercieel hoofd “midden- en kleinbedrijf (Head of SME) aangesteld om het nieuwe merk Sisow by Buckaroo te leiden. “Mijn wens is dat onze 18.000 klanten het nieuwe merk ervaren als een vernieuwd Sisow. Een steeds beter wordend Sisow dat de komende jaren technologisch met jullie meegroeit. Met vernieuwende payment toepassingen in de toekomst.”

Natascha Gerecht, Commercial Support: “De vertrouwde service, contactpersonen, bereikbaarheid, zaken die jullie van ons gewend zijn, zullen blijven. In die zin zal er niets veranderen. De klanten van Sisow kunnen erop vertrouwen dat ze in de toekomst verder kunnen groeien op onze betaaltechniek.”

Kortom, we houden jullie op de hoogte.

Tot die tijd zijn jullie nog steeds bij ons in goede handen via jullie eigen vertrouwde contactpersonen.

Groet,

Team Sisow by Buckaroo