Log in
Aanmelden
Offerte
Contact
Stap terug

Buckaroo heeft overname Sisow afgerond

30 maart 2021 – Buckaroo maakt bekend dat de overname van Sisow, een

gespecialiseerde payment service provider voor het SME, is afgerond. Met deze overname levert Buckaroo een betaalplatform waarmee webwinkels, in Nederland en België, verder kunnen groeien.

Sisow by Buckaroo

Paul Scholten, CEO van Buckaroo: “Wij zijn erg blij met het tempo waarmee de overname is afgerond. Buckaroo levert al 15 jaar betaaloplossingen aan grotere ondernemingen die Europees actief zijn.  Hier gaan wij actief mee door. Met de combinatie Sisow en Buckaroo zijn wij ook in staat om onze betaaloplossingen te leveren aan het SME.”

De overname van Sisow is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank. Sisow gaat verder onder de merknaam ‘Sisow by Buckaroo’.  De Sisow-medewerkers gaan mee naar Buckaroo en blijven werkzaam vanuit het kantoor in Helmond. Voor klanten van Sisow verandert  er voorlopig niets. Zij behouden het vertrouwde Sisow portaal en kunnen gebruik blijven maken van de huidige betaalmethoden. We gaan werken aan een verbetering van ons platform en onze diensten.

Betaalstrategie midden- en kleinbedrijf
“Het jaar 2020 heeft grote veranderingen in het consumentengedrag teweeggebracht en voor 2021 is de verwachting dat de trends die daaruit zijn voortgevloeid, versnellen.” Aldus Stefan Sprenkels, Head of SME Sisow By Buckaroo. “Veel bedrijven moesten hun bedrijfsmodel aanpassen en verlegden de focus volledig richting online. Het is daarbij belangrijk dat wij het midden- en kleinbedrijf online betaaloplossingen bieden waarmee we verdere  groei faciliteren.”

Volgende fase
Ruud Bakens, inmiddels nu voormalig CEO van Sisow gaf eerder al te kennen dat Buckaroo en Sisow de juiste ervaring en focus hebben om ‘Sisow by Buckaroo’ te realiseren. Hij ziet dit als de perfecte basis voor een toekomstbestendige positie op de SME-markt mede gezien de vergelijkbare bedrijfscultuur en complementaire klantbestanden.

In de laatste tijd is er veelvuldig contact geweest op directie- als op afdelingsniveau van beide ondernemingen en het personeel is alleen nog maar positiever geworden en kijkt uit naar de verdere gezamenlijke samenwerking.

Over Buckaroo
In een turbulente wereld verandert het koopgedrag in een steeds hoger tempo. Ondernemers die verandering omarmen floreren.  Buckaroo gelooft dat iedere ondernemer uniek is. Dat vraagt om een persoonlijke betaaloplossing. In deze veranderende wereld ontwikkelt Buckaroo betaalstrategieën die groei versnellen. Kenmerkend aan Buckaroo is de complete service rondom betalen: van smart checkout voor e-commerce betalingen tot uitgebreid maatwerk op gebied van incasso, subscription services, split-payments voor marketplaces en credit management.

Over Sisow
Sisow is in 2010 opgericht door Ruud Bakens en uitgegroeid tot een gedegen betaalprovider in de MKB-markt. Het oorspronkelijke key-product was een digitaal factuur management systeem; een compleet pakket om facturen te beheren. Daarbij hoorde ook de mogelijkheid om online te betalen, via iDEAL. Dit resulteerde in een succesvolle iDEAL-koppeling, die gaandeweg werd uitgebreid met internationale betaalmethodes als: Visa, Mastercard, Bancontact en anderen. Hierna ontstond het idee om dit ook, transparant, aan webshops aan te bieden als Payment Service Provider.