Log in
Aanmelden
Offerte
Contact
Stap terug

Nieuwe betaalmethode: Belfius Pay Button

Vanaf heden kunnen de bij Sisow aangesloten webwinkels de Belfius Pay Button in het betaaloverzicht aanbieden. Belfius behoort tot een van de grotere banken in België en is samen met KBC bank en Bancontact marktleider op gebied van online betalingen.

De Belgische e-commercesector maakt een groeiversnelling door.

Door de samenwerking met Sisow kunnen klanten van Belfius snel en eenvoudig betalen in uw webshop. “Wij geloven in het potentieel van de Belgische e-commerce markt,” aldus Robert Theuws van Sisow. “Door het partnerschap met Belfius kunnen we de Belgische ondernemer nóg beter bedienen en is het aanbod bijna compleet.” In uw webwinkel wilt u uw consument alles kunnen bieden. Door het aanbieden van Belfius als betaalmethode biedt u uw consument een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke betaalmethode. Consumenten winkelen niet meer alleen via de desktop. Online shoppen via mobiele apparaten is ongekend populair geworden. Belfius speelt met de mobiele app in op deze behoefte en geeft uw consumenten de mogelijkheid om alle betalingen met QR code. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruik je een kaartlezer om de betalingen te bevestigen.

Hoe werkt het?: Voor u als webwinkel is er geen betaalrisico. Online betalen met Belfius Pay Button is veilig en snel, zowel voor u als voor uw klanten. Het is net als iDEAL en Bancontact een snelle en gegarandeerde betaalmogelijkheid. U bent daarom 100% verzekerd van een volledige uitbetaling.

Aanvragen: De Belfius Pay Button is eenvoudig te installeren op uw website middels onze gratis plug-ins. Upload de laatste versie en schakel de betaalmethode in aan de achterkant van uw site. Wanneer u werkt via een standaard shopomgeving is het raadzaam uw webmaster te benaderen voor meer informatie en of de mogelijkheden in deze betaalmethode.

Kosten: De kosten worden per transactie berekend en bedragen €0,25 + 1% van het orderbedrag