Nieuws

22-11-2017

Nieuwe betaalmethode: AfterPay

Vanaf vandaag kunnen de bij Sisow aangesloten webwinkels AfterPay in het betaaloverzicht aanbieden in Nederland en België. AfterPay is de marktleider op het gebied van achteraf betalen en geniet een grote naamsbekendheid onder consumenten.

Op uw webwinkel wilt u uw consument alles kunnen bieden. Door het aanbieden van AfterPay als betaalmethode biedt u uw consument een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke betaalmethode. Het aanbieden van de mogelijkheid om achteraf te betalen door middel van AfterPay draagt bij aan een positieve winkelervaring van uw consumenten. De directe koppeling tussen Sisow en AfterPay biedt webwinkels de mogelijkheid om dé achteraf betaalmethode aan te bieden aan de consumenten.

Consumenten winkelen niet meer alleen via de desktop. Online shoppen via mobiele apparaten is ongekend populair geworden. AfterPay speelt met de mobiele app in op deze behoefte en geeft uw consumenten de mogelijkheid om alle betalingen met AfterPay te beheren in een gebruiksvriendelijke app. Elke bestelling is voor de consument direct zichtbaar in de persoonlijke omgeving in de Afterpay-app.

De consument kan na zijn bestelling in alle rust en in eigen tijd zijn producten betalen. AfterPay zal bij een bestelling nooit om bankgegevens vragen, dit is pas bij het betalen van de order van belang. Dit zorgt ervoor dat de consument makkelijk en overal online kan winkelen. De AfterPay mobiele app is nu beschikbaar voor zowel iOS als Android apparaten.

Innovatieve betaalmethodes zijn noodzakelijk voor webwinkels
Floor Tuinstra van AfterPay: "Steeds meer consumenten winkelen online. Dat maakt het aanbieden van betaalmethodes die vertrouwen wekken en behouden voor webwinkels erg belangrijk. Met deze samenwerking wordt het achteraf betalen via AfterPay ook mogelijk bij webwinkels die zich bij Sisow hebben aangesloten. De directe koppeling tussen Sisow en AfterPay biedt webwinkels een innovatieve betaalmethode die consumenten zorgeloos achteraf laat betalen in Nederland en België’’

Hoe werkt het?
Voor u als webwinkel neemt AfterPay gegarandeerd het gehele betaalrisico over. Ongeacht of de consument wel of niet heeft betaald, bent u verzekerd van onze 100% gegarandeerde en volledige uitbetaling.

U ontvangt van ons wekelijks een overzicht van de overgenomen orders en de bijbehorende bedragen en houden u op de hoogte van AfterPay activiteiten van uw consumenten. Consumenten die na onze toetsing niet in aanmerking komen om achteraf te betalen, blijven in uw check-out en krijgen het verzoek om de bestelling op een andere manier te betalen

Bij AfterPay betaalt u enkel een bijdrage over de bestelwaarde, na aftrek van eventuele retouren. Bij een annulering van een bestelling betaalt u niets. AfterPay rekent alleen kosten bij een daadwerkelijk gerealiseerde verkoop. AfterPay kent geen charge-backs. Een door AfterPay geaccepteerde order wordt dus altijd aan u uitbetaald. Wanneer u kiest voor AfterPay, kiest u voor eerlijkheid en transparantie.

Over AfterPay
Al ruim 5 jaar is AfterPay marktleider in het achteraf betalen in Nederland. Miljoenen Nederlanders hebben reeds gebruik gemaakt van AfterPay en wekelijks maken vele duizenden Nederlanders kennis met deze veilige en gemakkelijke manier van betalen. Meer dan 5.000 webwinkels hebben zich al bij ons aangesloten, probeer het nu ook en maak achteraf betalen mogelijk voor uw consumenten.

Aanmelden kan op deze pagina.