Nieuws

22-11-2017

Sisow introduceert nieuwe betaalmethode met iDEAL QR

Vanaf nu is het mogelijk via Sisow iDEAL-betalingen te verrichten met iDEAL QR. iDEAL QR is een innovatieve betaaloplossing waarmee uw klanten met iDEAL kunnen betalen via een smartphone of tablet na het scannen van een iDEAL-QR-code op beeldscherm. Ook wanneer de betaling is gestart via desktop kan de klant zijn betaling afronden op zijn of haar mobiele telefoon.

Hoe werkt het?
Voor u als merchant is er weinig aan het betaalproces veranderd. Met de QR-codegenerator kunt u voor iedere betaling een veilige iDEAL-QR-code aanmaken. Deze iDEAL-QR-codes zijn door de klant te herkennen aan het iDEAL-logo in het midden van de QR-code en zijn veilig te scannen met de gratis iDEAL-app. Na het scannen van de iDEAL-QR-code verschijnen op het scherm de betaalgegevens. Ook de voorkeursbank staat al vermeld als de consument deze bij het downloaden van de app heeft geselecteerd. Wanneer de klant op ‘betalen‘ drukt wordt hij doorgeleid naar de mobiel bankieren app van de geselecteerde bank. Om de betaling af te ronden doorloopt de klant de bekende stappen via de mobiel bankieren app van de geselecteerde bank zoals hij of zij gewend is. Na het betalen, annuleren, verlopen en mislukken van de transactie vindt er op dezelfde manier een terugkoppeling plaats zoals u dat gewend bent bij iDEAL.

Met de iDEAL QR-code (zie afbeelding) kunt u een betaling van 45 cent doen en zelf ervaren hoe snel het werkt.

Voordelen iDEAL QR
Met iDEAL QR is het mogelijk om gemakkelijk, snel en vertrouwd iDEAL-betalingen te verrichten via smartphone of tablet. iDEAL QR is een uitstekende aanvulling op uw betaalmogelijkheden om in te spelen op de toenemende behoefte aan mobiel betalen.

Voor meer informatie over iDEAL QR klik hier.