Nieuws

02-09-2016

Marey Timmermans, nieuwe directeur Sisow

Per 1 juni is Marey Timmermans in dienst getreden bij Sisow. Samen met mededirecteur/eigenaar Ruud Bakens gaat hij leiding geven aan de verdere groei van Sisow. Daarbij zal Ruud zich concentreren op de technische zaken en Marey de dagelijkse leiding op zich nemen, met o.a. marketing en financiën in zijn pakket.

Marey Timmermans (1955) weet wat het is om een bedrijf te leiden en te sturen. Eerder was hij partner/gevolmachtigd belastingadviseur en kantoordirecteur bij Deloitte. Als adviseur was hij betrokken bij internationaal opererende bedrijven (al dan niet beursgenoteerd), semi-publieke instellingen en familiebedrijven. De afgelopen jaren lag zijn focus vooral op familiebedrijven en meer in het bijzonder op de overdracht van deze ondernemingen binnen de familie, gecombineerd met coaching van de opvolgende generatie.

De nieuwe CFO ziet Sisow als een unieke uitdaging: 'De markt van online-betaalinstellingen is inmiddels volwassen geworden. Kijk alleen maar eens naar de wet- en regelgeving. Dat vraagt om focus op andere dan enkel technische aspecten. Accuratesse, snelheid, betrouwbaarheid en een glasheldere klantcommunicatie zijn onontbeerlijke eigenschappen. Net als innovatie. Sisow presteert bovengemiddeld op al deze punten, dus dat mogen we binnen dee-commerce branche wat nadrukkelijker laten weten. En wat is er mooier dan een bedrijf te zien groeien onder je handen?'