Log in
Aanmelden
Offerte
Contact
  • Engels
Stap terug

Tijd besparen met de Sisow Aflettermodule

Een vervelende klus, handmatig betalingen matchen (afletteren) met openstaande posten in Exact Online. Daarnaast ook nog eens tijdrovend en dus kostbaar, vooral als u veel betalingen moet verwerken. Met de Sisow Aflettermodule voor Exact Online behoort handmatig afletteren tot de verleden tijd!

De Aflettermodule van dealer4dealer zorgt dat de werkzaamheden geautomatiseerd plaatsvinden volgens de Sisow-betalingsspecificaties. Download de betaalspecificaties om ze vervolgens in te lezen in de module. De Aflettermodule haalt de openstaande posten op uit Exact Online en matcht deze met de betaling van Sisow. Hierbij wordt er rekening gehouden met de kosten die Sisow per transactie berekent, waardoor uw administratie weer “glad” loopt.

Al meer dan 1500 webshopeigenaren vertrouwen op de software van e-commerce backoffice specialist dealer4dealer. Met een team van ervaren Exact consultants, webshop specialisten en backoffice ontwikkelaars zijn ze continu bezig met het ontwikkelen en bouwen van producten die uw e-commerce proces optimaliseren. Met als doel: succesvol online ondernemen!

Meer informatie over afletteren in Exact en het gebruik van MT940 bestanden? Lees hier de afletterblog.