Log in
Aanmelden
Offerte
Contact
  • Engels
Stap terug

Sisow introduceert Payconiq

Payconiq is een omnichannel betaalmethode waarmee consumenten via hun smartphone kunnen betalen. Payconiq maakt betalen eenvoudig door in één app alle mogelijke betaalmanieren te ondersteunen. Je kunt Payconiq gebruiken online in webshops of onderling tussen gebruikers.

Hoe werkt het?
Je koppelt je bankrekening aan de Payconiq-app (beschikbaar via Google Play en App store). 
In de webshop betaal je door de QR-code te scannen. Je bevestigt de betaling met je vingerafdruk of PIN. De app maakt een directe koppeling met de betaalrekening van de klant. Voor betalingen onderling aan vrienden en familie, is het telefoonnummer uit de contactenlijst voldoende, de klant hoeft het IBAN rekeningnummer van de ontvanger niet te kennen.

Over Payconiq
Payconiq is een Europees mobiel betaalinitiatief met het hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam en kantoren in Brussel en Hasselt. Payconiq werd in 2014 bedacht in het ING innovatiecentrum in Amsterdam en getest onder studenten in Leuven, België.De innovatieve betaalapp werd in 2015 gelanceerd door ING. Inmiddels opereert het Nederlandse bedrijf zelfstandig op de Belgische en Luxemburgse markt, en in Nederland wordt de betaaldienst binnenkort uitgerold.