Log in
Aanmelden
Offerte
Contact
  • Engels
Stap terug

Sisow introduceert nieuwe betaalmethode: SprayPay – Gespreid betalen

Vanaf medio September kunnen Sisow klanten gebruik maken van SprayPay.

SprayPay is een betaalmethode waarmee consumenten haar internetaankoop in 12, 18, 24, of 36 maanden kan betalen. De consument kan gespreid betalen vanaf €250,- tot €3500,- De webshop ontvangt binnen 30 dagen gegarandeerd het aankoopbedrag. SprayPay neemt hierbij het volledige debiteuren risico over. SprayPay – Gespreid betalen heeft een 24/7 acceptatie proces. Binnen enkele seconden wordt er beoordeeld of de consument gespreid mag of kan betalen.

Hoe werkt het?

De consument vult haar winkelwagen en gaat naar de betaalpagina van de webshop en klikt op SprayPay – gespreid betalen. De consument beantwoord een aantal vragen, identificeert zichzelf eenvoudig via IDIN, binnen enkele seconden wordt er een BKR-Check uitgevoerd. Vervolgens ondertekend de consument de overeenkomst middels een digitale handtekening. Na 30 dagen betaalt de consument haar eerste termijnbedrag.

Over SprayPay – Gespreid betalen

SprayPay is een jonge, onafhankelijke Nederlandse kredietverlener. SprayPay is een familiebedrijf en wil een oprecht en verantwoord product aanbieden dat de financiële mogelijkheden van webshops en consumenten vergroot. De visie van SprayPay is om met de waarden van een familiebedrijf gespreid betalen bij webshops op de meest klantvriendelijke en innovatieve manier mogelijk maken. SprayPay heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) verkregen onder het vergunningsnummer 12045002