Log in
Aanmelden
Offerte
Contact

Bancontact integreren
in uw webshop

Bancontact (voorheen Bancontact/Mister Cash) grootste betaalmethode in België.

Online betalen met Bancontact is veilig en snel, zowel voor u als voor uw klanten. Bancontact is de betaalmethode wanneer u actief bent op de Belgische markt. Het is net als iDEAL een snelle en gegarandeerde betaalmogelijkheid. Bij Sisow heeft u de keuze uit één vast bedrag of variabel tarief. Afhankelijk van de gemiddelde orderwaarde kunt u zelf beslissen wat het best bij u past.

Bancontact & Payconiq zijn samen één geworden

Bancontact en Payconiq hebben de krachten gebundeld. Uiteraard is er niets veranderd aan de manier van betalen zodat u als webshop houder uw zaken kunt blijven uitvoeren zonder aanpassingen.

Laat uw klanten of bezoekers vlot en veilig betalen met hun Bancontact-kaart of smartphone middels de nieuwe QR scan mogelijkheid. Betalen is nu nog vlotter!

Hoe activeer ik Bancontact?

Bancontact staat standaard geactiveerd bij Sisow na goedkeuring van uw aanvraag. U kunt Bancontact inschakelen in uw eigen webshop omgeving. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd hulp vragen aan onze support afdeling via support@sisow.nl

Hoe werkt Bancontact?

Als de klant het winkelmandje gaat betalen en voor Bancontact heeft gekozen in de checkout van de webshop dan wordt de klant doorverwezen naar het betaalscherm Worldline Bancontact. De consument dient hier zijn code in te geven en de aankoop te completeren. Na akkoord van Bancontact krijgt de webwinkel hiervan een melding in het overzicht van Sisow welke na succes van betaling op succes springt. U kunt direct uitleveren omdat Bancontact net als iDEAL 100% gegarandeerd is.

De kenmerken
van Bancontact

  • Eenvoudig betalen via uw eigen bank, via de Bancontact of Payconiq APP
  • Directe betaling inclusief directe succes melding
  • De keus tussen een vast bedrag per transactie of een lager vast bedrag plus variabel bedrag. Het voordeel hangt af van de gemiddelde orderwaarde
  • Alle Belgische banken zijn aangesloten
  • Verkopen uitbreiden naar België? Dan is deze methode een must!

Overige informatie
Bancontact

  • Betalingen alleen voor Belgische rekeninghouders
  • Er mag geen toeslag meer worden gerekend voor deze betaalmethode

Waarom kiezen voor Sisow

Géén
abonnementskosten

Meer informatie

Gratis support,
plug-ins en
upgrades!

Meer informatie

Altijd bereikbaar
voor persoonlijk
advies

Meer informatie

Géén
opstartkosten

Meer informatie